В Районната прокуратура в Плевен е образувано досъдебно производство, по

...
 В Районната прокуратура в Плевен е образувано досъдебно производство, по
Коментари Харесай

19-годишно момче е простреляно от полицай в Плевен

 

В Районната прокуратура в Плевен е формирано досъдебно произвеждане, по което се води следствие за породена телесна щета на 19-годишен юноша, предава Българска телеграфна агенция.

Младежът е бил прострелян с огнестрелно оръжие от полицейски чиновник при осъществяване на службата му през миналата нощ. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжна прокуратура в Плевен заместник-окръжен прокурор Дияна Илиева.

Разследването е почнало предвид на местопроизшествието, води се от следовател, който все още е събрал редица значими доказателства, добави прокурор Илиева.

 Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  „ Алфа Рисърч “: Борба за второто място в Народно събрание сред ПП-ДБ и „ Възраждане “ 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Борба за второто място в Народно събрание сред ПП-ДБ и „ Възраждане “  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  Сбиване „ трима против един “ в Смирненски, ранен е служител на реда 2 мин. Сбиване „ трима против един “ в Смирненски, ранен е служител на реда  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор  Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  „ Алфа Рисърч “: Борба за второто място в Народно събрание сред ПП-ДБ и „ Възраждане “ 4 мин. „ Алфа Рисърч “: Борба за второто място в Народно събрание сред ПП-ДБ и „ Възраждане “  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  Сбиване „ трима против един “ в Смирненски, ранен е служител на реда 2 мин. Сбиване „ трима против един “ в Смирненски, ранен е служител на реда  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор

При огледа са открити и конфискувани две гилзи, конфискувано е и огнестрелното оръжие, както и обтривки на ръцете на полицейския чиновник.

Разпитани са няколко очевидеца, изискани са и записи от камери за видеонаблюдение в региона, снимали случая.

По делото предстоят да се назначат голям брой експертизи – балистична, съдебно-медицинска, видео техническа и други.

Цената на един високоскоростен автомобил е 122 849,97 лв. без Данък добавена стойност

Пострадалият юноша е настанен в болница, добави прокурор Илиева.

Той е претърпял интервенция, все още е в устойчиво положение и няма заплаха за живота му. Видът и характерът на породеното му телесно увреждане ще се открива със съдебно-медицинска експертиза и наличните медицински документи.

Установени са голям брой грабежи в региона, в който е станала престрелката

Разследването се продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Плевен.  Инцидентът е станал в региона на бул. " Христо Ботев " наоколо до Медицинския университет, сподели още прокурор Илиева.

До момента няма информация по случая от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР